Trolls: Maailmankiertue (2D, puhumme suomea!

Trolls: Maailmankiertue (2D, puhumme suomea!

DreamWorks Animationin animaatio vuodelta 2016 saa jatkoa, kun Trolls: Maailmankiertue saapuu elokuvateattereihin. Seikkailussa, joka vie heidät oman maailmansa ääriin, Poppylle ja Risulle selviää, että trollien suku on laajempi kuin he arvaavatkaan. Trollien lajit ovat levittäytyneet kuuteen trollimaahan, ja kukin heimo on omistautunut omalle musiikin lajilleen, joihin kuuluvat funk, kantri, tekno, klassinen, pop ja rock. Trollien maailma muuttuu siis avarammaksi ja paljon äänekkäämmäksi!

Rock-maailman hallitsijoihin kuuluva kuningatar Roxy ja hänen isänsä kuningas Örinä suunnittelevat kaikkien muiden trollimaailmoiden tuhoamista, jotta rockista tulisi ainoaa oikeaa musiikkia. Kun kaikkien trollien kohtalo on vaakalaudalla, Poppy, Risu ja heidän ystävänsä lähtevät kiertämään eri maailmoita ja virittämään harmoniaa trollilajien välille Roxya vastaan.

Trolls: Maailmankiertue –elokuvan on ohjannut Walt Dohrn, joka toimi apulaisohjaajana ensimmäisessä Trolls-elokuvassa. Gina Shay palaa elokuvan tuottajaksi. Elokuvassa kuullaan myös uutta musiikkia Justin Timberlakelta, joka sai Oscar®-ehdokkuuden Trolls-elokuvan tunnuskappaleesta “Can’t Stop the Feeling!”.

Suomenkielinen dubbaus:
KUNINGATAR ROXY - Kristiina Wheeler
BIGGIE - Ilari Hämäläinen
RISU - Petrus Kähkönen
COOPER - Kasmir
DELTA DAWN - Suvi Teräsniska
HIKKORI - Jarmo Mäkinen
KUNINGAS TROLLEX - Jon-Jon Geitel
POPPY - Evelina
PRINSSI D - Juuso Ruohonen
MINI TIMANTTI - Lukas Leon

Katso traileri
Ikäraja
7
Pituus
01 h 31 min