Ajankohtaista

Lahjakortin voit hankkia myös etänä haluamallesi summalle! Maksun suoritettuasi toimitamme sinulle sähköpostilla / viestillä kuitin ja lahjakorttikoodin, jolla saaja voi sitten maksaa Lumon kassalla :)

Maksuohjeet:
Tili: FI09 5410 0220 2847 26
Saaja: Lumo-Movies Oy
Summa: vapaavalintainen
Viesti: Lahjakortti
Maksun jälkeen ilmoita siitä tekstiviestillä tai soitolla 040 7012657, niin lähetämme sinulle koodin.

******

SYKSYN 2023 UUTUUS: OPISKELIJAKORTILLA TIISTAISIN 10€:lla LEFFAAN!

*****

Herkkuliput 5€/kpl (voimassa vuoden).

Lisäksi valikoimassa tutut 10€ lahjakortit sekä lahjakorttikoodit valitsemallesi summalle! Jälkimmäisen voimme toimittaa myös sähköisesti, joten se on mainio valinta, jos asut etäällä, mutta haluat muistaa salonseutulaista ystävää tai sukulaista! Kysy lisää puhelimitse tai sähköpostitse.

 

**********

Suositut kaverisynttäri-, joulu- ja valmistujaislahjat (ym.) eli LUMON LAHJAKORTIT 10 EUR/kpl ovat myynnissä ympäri vuoden! Ne käyvät maksuvälineenä sekä leffalippuihin että -herkkuihin! (Voimassa osto-kk + 12kk). 

Huom! Lahjalippuja ja lahjakortteja EI VOI MAKSAA KULTTUURISETELEILLÄ / -SALDOILLA. Henkilökohtaiset sarjaliput sen sijaan voi, ks. lisätietoa "Alennukset ja etuudet" -osiosta!

__________________

VAUVA-LUMO jatkuu yhteistyössä MLL:n kanssa!

Vauva-Lumo -näytöksissä on hiljaisemmat äänet ja salissa on himmeä valaistus, hoitopöytä ja mikro vauvan ruuan lämmittämistä varten.

Liput MLL:n jäsenille 6 EUR, muille 7 EUR. ALLE 2-v. sylilapset maksutta mukaan.

_____________________